...

Partnerprogram

Starta enkelt, driv enkelt. Anpassade tjänster för Sverige med en partnerplattform anpassad för ett svenskt företag - allt från GDPR, svenskt momssystem och EU hanterad kundinformation.

Vår fart ökar din tillväxt. Leverera mer värde till dina kunder och expandera dina möjligheter med våra tjänster. Vi ger dig en kortare startsträcka och mer tid över kan du göra båda samtidigt och hjälpa ännu fler.

Undvik att saker som du egentligen inte är intresserad av, såsom wordpress, backups, plugins, serverhantering, konfigurationer och drift, för kunder som vill få fler kunder, ha en ny hemsida, ranka högre i Google, få lead-annonsering eller bygga en e-handel.

Fokusera på det du verkligen gillar – oavsett om det är digital marknadsföring, SEO-optimering eller att blogga om e-handel.

Vem kan ansöka?

Vem som helst, oavsett om du är frilansare, influencer eller driver en större webbyrå. Det är bara nödvändigt att ha F-skattesedel (företag).

Hur mycket kan jag tjäna?

Det finns ingen gräns. När du blir godkänd så får du ersättning för det antal kunder du refererat till oss och du kan tjäna upp till 8% som passiv inkomst. Du behöver inte göra någoting, vi gör jobbet.

Hur kommer jag igång?

Enkelt! fyll bara i dina uppgifter nedan och klicka på "Kom igång som Partner".


Därefter gör vi en grundläggande analys av dina uppgifter för att säkerställa legitimitet och återkomma till dig om vi har några frågor och med ett beslut om du blivit godkänd eller inte. När du blir godkänd är det bara att köra igång.

Rulla till toppen