...

Kundcase

Tandvården i Habo

Tandvården i Habo är en stor klinik med lika stort hjärta och omtanke för sina patienter. Vi är glada att vi fick ta del av och hjälpa kliniken på sin resa online.

Vårt uppdrag

Tandvården i Habo hade tidigare en hemsida som var byggd på ett äldre system och begränsade deras möjlighet att enkelt uppdatera den.

Genom att uppgradera till en modernare lösning kunde kliniken förbättra sin webbplats och göra den mer anpassad efter sina behov.

Resultat

Webbdesign

Skräddarsydd för tandvård

Webbhosting

Trygg svensk webbhosting med service & backup

Skräddarsydd responsiv hemsida

Resultat

Resultatet blev en inbjudande, modern och professionell hemsida som på ett tydligt och strukturerat sätt ger besökare och patienter en trevlig, avslappnad och positiv upplevelse av kliniken.

Med hjälp av den nya hemsidan kan kliniken bibehålla en stark position på marknaden och fortsätta växa sin praktik.

3930bcc0d190eeac0984b38fe73cad01

Vår lösning

Genom att samverka med kliniken under utvecklingsprocessen lyckades vi skapa en professionell och samtidigt trygg och familjär hemsida.

Vi valde att använda en blå färgskala som harmoniskt matchar klinikens logotyp och skapade en inbjudande känsla med hjälp av rundade kanter och väl valda typsnitt.

Med moderna knappar och noggrant utvalda bilder skapade vi rätt atmosfär och tillhandahöll viktig information på ett lättläst sätt.

Dessutom designade vi en sidfot som ger en inblick i verksamheten samtidigt som den ger besökaren nödvändig information på ett tydligt och strukturerat sätt. Detta är ett exempel på hur en klinik kan få en kvalitativ och engagerande online närvaro.

83687c8dcfc8cd1d6621d82179ed6f5b

Tillhandahållna tjänster

Webbdesign

Skräddarsydd hemsida

Tillgänglighetsanpassning

Hemsida tillgänglig för alla

Prisista & Referensprislista

Uppfyller krav från Privattandläkarna

Service & hosting

Webbhotell med backup

Rulla till toppen