...

Kundcase

Villcon AB

Detta företag har haft en enorm tillväxt de senaste åren genom att använda digital marknadsföring och har erövrat nya marknadsandelar. Ett inspirerande exempel på hur framgång kan uppnås!

Vårt uppdrag

Vår kund nyligen startade sin verksamhet och behövde en hemsida för att synas och öka sin försäljning online. Genom vårt effektiva och lönsamma tillvägagångssätt kunde vi hjälpa dem att snabbt ta sig mot sina mål.

Resultat i siffror

Varumärkets synlighet

345 000 visn. / mån

Kontaktförfrågningar

200+ / mån

Besökare på hemsida

10 000+ besök / mån

Vår lösning

Vi skapade en framgångsrik helhetsstrategi för att hjälpa företaget att nå både långsiktiga och kortsiktiga resultat.

För att öka försäljningen och maximera avkastningen på framtida investeringar, började vi med att bygga en modern och optimerad hemsida. Genom att implementera en sökmotorstrategi lyckades vi etablera företaget på förstasidan i Google.

Samtidigt som vi arbetade med att förbättra synligheten på sökmotorer, använde vi betald annonsering i sociala medier och Google för att uppnå direkt lönsamhet.

Med hjälp av denna strategi kunde vi locka både långsiktiga och kortsiktiga besökare till hemsidan och skapa en stadig och hållbar trafikström. Det resulterade i ökad försäljning och framgång för företaget.

Resultat

Våra kampanjer gav företaget en otrolig avkastning (ROI) på 300%! De skapade inte bara starka relationer och långsiktiga affärer, utan bidrog också till att växa företagets webbplats.

Idag tar företagets moderna hemsida emot tusentals besökare och representerar verksamheten, vår precision i leveranser och vår vision. Besökarna får en fantastisk upplevelse och vi har sett att webbplatsens trafik har genererat goda resultat.

83687c8dcfc8cd1d6621d82179ed6f5b

Tillhandahållna tjänster

Webbdesign

Utveckling av modern hemsida

Marknadsföring

Google Ads, Youtube Ads, Facebook Ads

Sökmotoroptimering

Rankat till förstasidan i Google

Webbhosting

Snabbt webbhotell med trygg backup

Webbdesign (utveckling av hemsida)

Online med en modern hemsida

Hemsidan ger det företaget en närvaro på internet, vilket är avgörande i dagens digitala värld. Vår klients hemsida tydliggör översiktligt sina expertområden på ett professionellt och organiserat sätt.

Med en lättillgänglig navigering återspeglar hemsidan företagets fokus på kvalitet och pålitlig service.

e6c5b7503ba1191c205d05d0830bdc1f
Sökmotoroptimering (SEO)

Hemsidan syns på förstasidan i Google för värdefulla sökningar

På Google görs flera tusen sökningar varje månad av potentiella kunder som letar efter de tjänster som vår kund erbjuder. Genom att använda sökmotoroptimering har vi med framgång hjälpt vår kund att synas på förstasidan för flera av dessa värdefulla sökningar.

Detta har resulterat i ökad synlighet, fler besökare och fler potentiella kunder för vår kund.

Värdefulla sökord som de hittas för i Google
0
Sökord på Google
0
Sökord i topp 3
0

Sökord i topp 10

dd2dbeea189005228826bf5b04f22082
Google Annonsering (Google Ads)

Företaget syns kontinuerligt för sin målgrupp

0 /mån
Visningar under en månad för sin målgrupp

Med vår lösning syns vår kund nu kontinuerligt för flera hundratusen personer varje månad och automatiskt optimeras för att visas på deras mest lönsamma dagar och tider.

Detta leder till en enorm mängd intresserade besökare till deras hemsida, vilket resulterar i att de är en av de potentiella leverantörerna när kunderna behöver deras tjänster.

747db290202cc6034f58a1116c77da17
Google Annonsering (Google Ads)

De får potentiella kunder som vill köpa

0 /mån
Boknings- samtals och/eller offertförfrågningsklick under en månad

Med hjälp av en av världens största annonsnätverk kan vi också nå ut till de mest relevanta personerna för att skapa god lönsamhet med annonsering för vår kund.

1e3e45d9db5237faf5fc02fe591ad911
Rulla till toppen