...

Webbyrå Stockholm Göteborg Malmö

Webbdesign & Hemsidor

Skapa en hemsida som säljer och representerar ditt varumärke och din personlighet för dig när du gör det du älskar.


Vill du synas högre i Google när potentiella kunder söker efter dina tjänster? Vår webbyrå kan hjälpa dig att öka din synlighet och skapa fler affärer utan krångliga avtal. Med oss som din pålitliga partner kan du nå dina mål och få resultat.

Få fler samtal och kunder

Ge dina kunder en bättre upplevelse av ditt företag

Maximera tillväxten med organisk trafik

Webbyrå, Webbdesign

Webbyrå hemsida

Skapa en professionell och attraktiv webbplats som lockar rätt målgrupp och ökar din synlighet online.

Vår webbyrå erbjuder en heltäckande tjänst för dig som vill optimera din webbsida och synas högre i sökresultaten på Google. Vi tar hand om allt från analys och optimering av din hemsida till att skapa relevant och attraktivt innehåll som lockar fler besökare och potentiella kunder.

Med oss slipper du krångel, bindningstider och onödiga möten - vi tar hand om allt så att du kan fokusera på att följa dina framsteg och resultat. Låt oss hjälpa dig att få din webbsida att sticka ut och attrahera rätt målgrupp organiskt.

Företagshemsida, webbyrå design & wordpress

Ett komplett paket för företag

Företagspaket tar vi hand om allt det komplicerade arbetet åt dig, så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt. Vi erbjuder ett komplett arbete vilket innebär att du inte behöver köpa några tilläggspaket för att få resultat.

Kontakta oss idag för att ta din webbplats till nästa nivå!

Komplett företagshemsida

Optimerad webbplats för nya kunder

Sökmotoroptimerad webbdesign

Erfaren partner att prata tillväxt med

Webbyra Webbplatsutveckling Profit Media
Webbyrå, Webbdesign - Profit Media

Nöjdhetsgaranti

Vårt mål är alltid att göra dig till vår nöjdaste kund. Därför har vi alltid nöjdhetsgaranti på allt vi gör. Du uttrycker dina drömmar och mål, vi skapar dem.

Win-win är den enda relationen vi arbetar med.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi arbetar.

“Vi har på Gällökliniken haft oerhört bra och proffsig hjälp av Profit Media med allt från uppbyggnad hemsida till marknadsföring på sociala media. Upplever hela teamet som väldigt lyhörda, kompetenta och personliga. Högsta betyg och våra varmaste rekommendationer!!”

Tandläkar- och skönhetsklinik

Gällökliniken

Fantastiskt

Omdömen på

e81844943f89f3301eff94cf60f82365

Kom igång snabbt med en kostnadsfri rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning så tar vi reda på det och allt annat du behöver för att nå högre i sökresultaten. Rådgivningen är helt kostnadsfri och du får behålla informationen även om du inte väljer att gå vidare. Kan det bli bättre?

1. Behovsanalys

Optimerad hemsida

I detta kritiska första steg utvärderar vi noggrant dina aspirationer och målsättningar.

Detta hjälper oss att skapa en tydlig bild av vad vi skall skapa för dig.

2. Designfas

Skiss, utkast, revidering

Vi skapar skisser och prototyper för att visualisera designidéerna och få feedback från kunden.

Slutligen finslipar vi designen baserat på feedbacken och levererar en färdig design som möter dina önskemål.

3. Publicering

Installation och publicering

Vi installerar och konfigurerar den färdigdesignade hemsidan på lämplig webbhotellplattform.

Vi anpassar och optimerar designen för att säkerställa snabb laddningstid och responsivitet på olika enheter.


Vanliga frågor

Det är inte ovanligt att flera personer har samma frågor när det gäller Webbdesign, hemsidor och webbutveckling.

Hur mycket kostar en webbdesigner?

Vad en webbdesigner kostar slutar ofta i vad du önskar att få för resultat. Det finns inga begränsningar för vad du kan få gjort av en kompetent webbdesigner. En enklare webbsida kan kosta mellan 15 000kr till 35 000kr. Efter det kan det tillkomma vissa kostnader så som hosting och designuppdateringar eller ändringar.

Vad kostar en webbyrå?

Att anlita en webbyrå för sin webbdesign är något som många ser självklart då de har expertisen och kunskapen om hur en hemsida skall designas för absolut bästa resultat. En hemsida från en webbyrå kan kosta allt mellan 15 tusen till över 100 tusen kronor.

Det är också viktigt att ta i beakt att det är skillnad på en hemsida och en webbutik. Generellt kräver webbutiker mycket mer konfiguration och teknisk kunnighet för att den skall fungera smidigt och som önskat.

Vad kostar en webbutvecklare i timmen?

Att anlita en webbdesigner per timme kan kosta mellan 600-1500 kr per timma beroende på erfarenhet och byrå.

Vad kostar det att ha en egen hemsida?

Att ha en egen hemsida kostar 15 000 upp till över 100 000 kronor och om du behöver en avancerad och optimerad hemsida är detta ofta långt under det värde du får tillbaka i försäljning eller exponering tack vare ett väl utfört jobb. Många anlitar byråer som tar väldigt låga priser, vilket ofta reflekterar det resultat som de får. Därför rekommenderar vi att man investerar i en hemsida och satsar på en hemsida som ger avkastning.

Är det svårt att göra en egen hemsida?

Många undrar om det är svårt att göra en hemsida. Idag är det inte svårt att bygga eller göra en egen hemsida, det finns många olika plattformar som hjälper dig att enkelt skapa en hemsida som du kan använda för ditt företag eller för personliga hobbies.

Många gör dock misstaget att använda en webbplatsbyggare som inte har de konfigurationsmöjligheter som tillåter att skapa en fullt SEO optimerad hemsida som kan ranka i Google. Vi rekommenderar att du gör din undersökning innan och tar reda på vilka byggare som passar dig bäst.

Att göra designenligt perfekta och snygga hemsidor är också något som kan kräva expertis, trots mallar och designguider så är det inte enkelt att skapa en hemsida som följer designstandarder och kan representera ett företags-varumärke som gör ett företag konkurrenskraftigt och starkt på marknaden. Detta är tidskrävande och behöver ofta planering och ordentligt strukturering, vilket gör att många företag tjänar på att anlita webbdesigner som är experter på just detta.


Hur lång tid tar det att göra en hemsida?

Tiden det tar att bygga en hemsida bror på många olika faktorer. De huvudsakliga faktorerna som det beror på är bland annat hemsidans omfattning, dess funktioner och komplexitet. Hemsidor med mycket funktioner och hög komplexitet tar ofta längre tid att utveckla och planera men kan generera mycket bättre resultat för företagen som brukar dem. Enklare hemsidor är ofta snabbare att utveckla men kan likväl fylla sitt syfte. Vi rekommenderar att du är klar över vilket syfte din hemsida skall fylla för att få ett så optimalt resultat som möjligt.

Vad betyder UX och UI?

Användargränssnittet, förkortat UI, utgör den direkta länken mellan människor och datorer. När du som användare interagerar med en teknologi, är det användargränssnittet du möter. Det inkluderar allt från skärmar och ljud till design och snabbhet. Fyra huvudingredienser i ett användargränssnitt är dess skärmar, akustik, estetik och reaktionstid. Användarupplevelsen, även känd som UX, utvecklades från framstegen inom användargränssnittet. När interaktionsmöjligheter skapades, påverkades användarnas upplevelser - vare sig de var positiva, negativa eller neutrala - av dessa interaktioner och formade därmed deras syn på upplevelsen.

Vad kostar det att ta fram en logotyp?

Att skapa en logotyp genom en erfaren grafisk designer, som kan stoltsera med starka rekommendationer, börjar priset vid 15.000 till 30.000 SEK. Det vanliga prisspannet för de logotypuppdrag jag utför är emellertid mellan 40.000 och 60.000 SEK, beroende på projektets storlek.

Vad kostar en hemsida 2024?

Hur mycket behöver du betala för en webbplats år 2024? Vårt mest prisvärda erbjudande för en WordPress-webbplats startar vid 15 000.

Kan man göra en hemsida själv?

Att utforma din egen hemsida är fullt möjligt genom programmering. Detta ger dig fullständig frihet att anpassa sidan precis som du önskar, utan begränsningar. Emellertid kräver det omfattande tekniska färdigheter och en betydande tidsinvestering, vilket kanske inte passar alla. Att skapa en hemsida från noll är därför inte alltid det mest praktiska valet.

Hur lång tid tar det att programmera en hemsida?

Att skapa en hemsida varierar i tid baserat på omfattningen och komplexiteten samt utvecklarens kunskapsnivå. En simpel webbplats kan vara klar på bara några timmar, medan en mer intrikat design kräver veckor eller månader av arbete.

Är WordPress helt gratis?

WordPress kan laddas ned utan kostnad, men att driftsätta din webbplats kräver en investering i både hosting och domännamn. Det är dessutom användarvänligt och passar utmärkt för allt från privata bloggar till mer omfattande webbplatser.

Hur mycket kostar WordPress?

En fantastisk fördel med att använda WordPress är att det är kostnadsfritt. Detta CMS (Content Management System) är dessutom öppen källkod, vilket innebär att du har möjligheten att modifiera och förbättra koden efter eget behov.

Vad kostar det att hosta en hemsida?

Vilket webbhotellspaket bör man välja för att effektivt driva sin webbplats? Priset för att hosta en webbsida kan variera beroende på dina behov. Det är essentiellt att överväga vilka tjänster och funktioner som är kritiska för din sajt och balansera detta mot kostnaden för hosting.

Hur gör man en egen logga?

För att lyckas med din egna logodesign, börja med enkelhet; den ska spegla ditt varumärkes karaktär och vara lätt igenkännlig. Införa det unika elementet som gör den minnesvärd. Se till att den är flexibel för olika användningsområden och be om feedback.

Hur gör man en logga gratis?

Utveckla din egen unika logotyp utan kostnad med Canva logotypgenerator. Skräddarsy din design precis som du vill ha den med fullständig frihet. Anpassa allt från färg och storlek till teckensnitt och text för att den ska spegla ditt märke. Du innehar alla kommersiella rättigheter till din skapelse.

Hur mycket kostar ett webbhotell?

Att underhålla en webbplats innebär en årlig kostnad på mellan 1400 och 2100 kr för privatpersoner. För ett företagsanpassat webbhotell, komplett med professionellt tema, essentiella plugins för kontaktformulär, caching, Google-indexering, säkerhetskopiering och bildförbättring, bör budgeten ligga mellan 6000 och 10000 kr. Hur mycket kostar ett webbhotell?


Resurser

Google RankBrain (Google RankBrain), AI Illustration

Webbdesign termer

Webbdesign termer, ord och begrepp inom webbdesign, webbplatser och företagshemsidor som hjälper dig att förstå.

Profit Media som Webbyrå erbjuder Webbyrå tjänster till företag över hela Sverige, däribland: Webbyrå Stockholm | Webbyrå Göteborg | Webbyrå Malmö | Webbyrå Lund | Webbyrå Helsingborg | Webbyrå Halmstad | Webbyrå Örebro | Webbyrå Borås | Webbyrå Kristianstad | Webbyrå Kalmar | Webbyrå Växjö | Webbyrå Hässleholm | Webbyrå Uppsala | Webbyrå Jönköping | Webbyrå Linköping | Webbyrå Västerås | Webbyrå Kungsbacka | Webbyrå Gävle | Webbyrå Varberg | Webbyrå Norrköping | Webbyrå Karlskrona | Webbyrå Karlstad

Rulla till toppen